trueblood
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
welcome
Darkened sky unbuttoned down the middle LNRu2en
It all just sounds like oooooh… Mmm, too young, too dumb to realize That I should have bought you flowers And held your hand Should have gave you all my hours When I had the chance Take you to every party Cause all you wanted to do was dance
profile
Вход

Забравих си паролата!

recent topics
Darkened sky unbuttoned down the middle PTvRswM
Latest topics
» Ruar's appartement
Darkened sky unbuttoned down the middle EmptyНед Мар 29, 2015 6:04 pm by Ruar*

» I love you more than those bitches before. SPAM.
Darkened sky unbuttoned down the middle EmptyСря Дек 10, 2014 2:15 pm by Natalie

» . Let's Play Pretend
Darkened sky unbuttoned down the middle EmptyСъб Дек 06, 2014 4:04 pm by Ford Brody

» at night we watched the stars explode; jamie pierce
Darkened sky unbuttoned down the middle EmptyСъб Дек 06, 2014 1:02 am by kit;

» Dream provoked by vampire blood
Darkened sky unbuttoned down the middle EmptyПет Дек 05, 2014 12:30 am by Ruar*

» Eliah's Mansion
Darkened sky unbuttoned down the middle EmptyЧет Дек 04, 2014 11:02 am by Eliah Brody

» This is the web that you weave, so baby now rest in peace.
Darkened sky unbuttoned down the middle EmptyСря Дек 03, 2014 9:11 pm by Ford Brody

» everybody knows i'm a good boy officer...
Darkened sky unbuttoned down the middle EmptyСря Дек 03, 2014 8:37 pm by bodyelectric

» Save Face Claim;
Darkened sky unbuttoned down the middle EmptyСря Дек 03, 2014 8:30 pm by kit;

who is online?
Darkened sky unbuttoned down the middle EXEhdbA
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 10 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 10 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 244, на Съб Окт 26, 2024 2:09 am

Darkened sky unbuttoned down the middle

2 posters

Go down

Darkened sky unbuttoned down the middle Empty Darkened sky unbuttoned down the middle

Писане by Krista Monroe Пет Ное 28, 2014 10:39 am

[You must be registered and logged in to see this link.]
krista monroe, 22, demon, fc;megan fox

Алчност. Всички определяха това като най - покварената черта на човешкия характер. Най - опасната и предизвикателна черта, която кара хората да вършат това и онова, което ги кара да горят във вечния демоничен огън на Подземното кралство. Е, здравейте дами и господа. Време е да се запознаете със самата алчност. Много ме мразят, малцина ме обичат. Повечето същества проклинат същността си и искат да имат "нормален" живот, но аз - самата алчност съм на седмото небе да бъда това, което съм. Наслаждавам се на прекрасната си природа. Колкото и да мразите алчност, трябва да признаете, че човечеството не би оцеляло без мен. Няма човек, който може да избяга от мен.
Сега е време и за моята история. За това как от ангел се превърнах вместо в добродетел, в един от Седемте смъртни гряха. Докато обитавах блаженото Господне царство винаги бях недоволна от нещо. Все нещо не ми достигаше, ламтях за още и още. Колкото и да ми се даваше, никога не ми беше достатъчно. Точно заради това, Бог реши, че не съм достойна да обитавам неговите земи и ме прокуди в дълбините на Ада. Попаднах в Четвърти кръг. Кръгът на алчните и прахосниците. Дори там алчността гореше душата ми, вместо огъня. Дори там не можех да забравя лакомията си. Тогава на заветния ден бях повишена на по - висша класа демон или именно на един от Седемте смъртни гряха.
Не съжалявах. Най - накрая бях намерила място си. Бях намерила къде принадлежа. Не бях създадена за ангел, същността ми беше друга - демонична. Истинското ми призвание беше да бъда Алчност и да управлявам Четвърти кръг. Да гледам как желанието за повече и повече накрая ги запраща при мен, виновника на техните страдания. Да гледам как горят във вечния огън. Това гъделичкаше егото ми и ме караше да се гордея със себе си още повече. Обичах да гледам как "щастието", с което ги дарявах така щедро изчезваше и ги въвличаше в най - големите им страдания. Това съм аз и моята природа. Алчност, проклятието на душата.
Години наред се радвах на страданието. На болката и умоляващите писъци. Всяко хубаво нещо си има край, нали? Новината, която ми беше съобщена ме разтърси. Не исках да търся нечие нещастно тяло горе и да живея жалък човешки живот, но нямах избор. Избрах тялото на жена. Красива и стройна, беше унижавана от съпруга си и реших просто да я отърва от жалкия й живот. Тези хора, мразех ги. За две години душата на жената все още ме контролираше и се бях превърнала в много по-добро същество. Често се налагаше да поздравявам непознати за мен, но познати за тялото й хора. Водех безсмислени разговори и така се превърнах в Криста Монро. Жената, който остана вдовица и всички съжаляваха. Всъщност беше хубаво да гледаш как едно тяло гори и вика за помощ. Нямах намерение някакъв самохвалко да продължава да унижава тялото, което бях избрала.

Krista Monroe

Брой мнения : 1

Върнете се в началото Go down

Darkened sky unbuttoned down the middle Empty Re: Darkened sky unbuttoned down the middle

Писане by - p r i n c e ♛ Пет Ное 28, 2014 3:12 pm

Одобрена ;3 Добре дошла !
- p r i n c e ♛
- p r i n c e ♛

Брой мнения : 40

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите