trueblood
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
welcome
everybody knows i'm a good boy officer... LNRu2en
It all just sounds like oooooh… Mmm, too young, too dumb to realize That I should have bought you flowers And held your hand Should have gave you all my hours When I had the chance Take you to every party Cause all you wanted to do was dance
profile
Вход

Забравих си паролата!

recent topics
everybody knows i'm a good boy officer... PTvRswM
Latest topics
» Ruar's appartement
everybody knows i'm a good boy officer... EmptyНед Мар 29, 2015 6:04 pm by Ruar*

» I love you more than those bitches before. SPAM.
everybody knows i'm a good boy officer... EmptyСря Дек 10, 2014 2:15 pm by Natalie

» . Let's Play Pretend
everybody knows i'm a good boy officer... EmptyСъб Дек 06, 2014 4:04 pm by Ford Brody

» at night we watched the stars explode; jamie pierce
everybody knows i'm a good boy officer... EmptyСъб Дек 06, 2014 1:02 am by kit;

» Dream provoked by vampire blood
everybody knows i'm a good boy officer... EmptyПет Дек 05, 2014 12:30 am by Ruar*

» Eliah's Mansion
everybody knows i'm a good boy officer... EmptyЧет Дек 04, 2014 11:02 am by Eliah Brody

» This is the web that you weave, so baby now rest in peace.
everybody knows i'm a good boy officer... EmptyСря Дек 03, 2014 9:11 pm by Ford Brody

» everybody knows i'm a good boy officer...
everybody knows i'm a good boy officer... EmptyСря Дек 03, 2014 8:37 pm by bodyelectric

» Save Face Claim;
everybody knows i'm a good boy officer... EmptyСря Дек 03, 2014 8:30 pm by kit;

who is online?
everybody knows i'm a good boy officer... EXEhdbA
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 6 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 244, на Съб Окт 26, 2024 2:09 am

everybody knows i'm a good boy officer...

2 posters

Go down

everybody knows i'm a good boy officer... Empty everybody knows i'm a good boy officer...

Писане by bodyelectric Сря Дек 03, 2014 2:10 pm

Клайд Нортман; 18 years old human; fc: ash stymest

[You must be registered and logged in to see this image.]

the house was already on fire, i swear i'm not a liar...

За пореден път погледна към глупавия стенен часовник, чийто звук яростно раздираше внезапно настъпилата тишина. Съсредоточи се върху стрелката, която отброяваше секундите и въздъхна тежко, когато настана точно четири. Държаха го тук вече цяла нощ като се надяваха, че може би ще успеят да изкопчат някаква логична информация от него. Не можеше да си спомни кога за последен път се бе наспал нормално, чувстваше се зомбиран и имаше усещането, че ще заспи в неудобния стол, на който го бяха настанили. За миг си помисли, че иска да се прибере вкъщи, но веднага се усети, че няма дом.
- С мълчание нищо няма да постигнете, господин Нортман.
Господин? Той повдигна тъмнокосата си главица и погледът му отново се втренчи в лицето на разпитващия го дежурен полицай, който за пореден път посегна към съвсем леко отворената кутия с цигари, извади една, налапа я животински и започна да търси запалката, която Клайд бе успял да прибере съвсем незабелязано след последния път. Господин? Оценяваше учтивостта на този мъж, но той се чувстваше все още дете и дори не можеше да повярва, че вече е на осемнадесет години. Господин определено не му допадаше, караше го да се чувства прекалено възрастен.
Момчето се пресегна към цигарите без разрешение, като въобще не се интересуваше от евентуалните лоши последици. Също измъкна една и я запали със запалката на офицера, след което нагло я постави в ръката му.
- Доста непристойно поведение, което също би се оказало във ваш минус. Но аз мога да ви помогна, ако просто разговаряте с мен. Не мислите ли, че само губим времето си?
- Да, разбира се, че така мисля - засмя се Клайд. - И нека загърбим учтивостите, може ли? Те са само за филмите. Все още не разбирам каква информация очакваш да изкопчиш от мен. Безброй пъти казах, че не знам какво се е случило и наистина не ми е никак приятно, че въобще трябва да бъда разпитван за случая, при положение, че едва вчера беше погребението им. Неправилно е някак си, не мислиш ли?
- Нямаше да бъдеш тук, ако не беше заподозрян, момче.
- И какво? Защо ми е да убивам приемните си родители? Или да запаля къщата им? Каква изгода бих имал? Не бяха много богати и нямам нужда от парите им.
- Ами ако просто прикриваш някого?
- Кого?
- Брат ти, например. Предвид криминалното му минало, той също може да бъде един от заподозрените.
Вече му се искаше да започне да крещи, но вместо това продължи да се наслаждава на цигарата, без да спира да се взира в очите на полицая.
- С брат ми не сме се виждали, откакто влезе в затвора. Не ме е потърсил, за което съм безкрайно щастлив. Не искам да си имам нищо общо с този човек.
- Къде беше в нощта на пожара?
- Казах ти вече, при приятелката ми.
Това вече беше лъжа. Той си нямаше приятелка, но какво друго можеше да измисли в този момент? Той не помнеше. Просто не помнеше къде се бе намирал точно тогава. Нямаше си представа как е излязал от къщата на приемното си семейство, спомняше си единствено пожарникарите и полицейските коли, както и всички останали жители, събрали се пред руините.
Изправи се на крака, чувстваше тялото си схванато. Изгаряше от желание да се поразтъпче, но острия му ум сечеше по-здраво и от меч, а той определено бе човек, който не си играеше и винаги знаеше как да се измъкне и от най-лошата ситуация. Направи няколко бавни крачки из пустото помещение, усмихвайки се лукаво. Ако не успееше, то всичко щеше да свърши злополучно, но точно сега нямаше време да мисли за това. Приближи се към офицера, застана зад него и спусна ръцете си върху раменете му.
- Не си ли уморен? - промълви нежно, плъзгайки пръсти надолу. - Имаш ли си жена? Не виждам пръстен на ръката ти. Сигурно е самотно тук...
- Щом твърдиш, че си бил при приятелката си, ще ми дадеш координатите й и още сега ще отидем при нея, защото в случая тя е свидетел.
Обърна лицето си към него, а Клайд се усмихна.
- Не бързайте толкова, господин офицер - рече, прехапвайки долната си устна. - Можем да се позабавляваме.
Мъжът, който за момент бе успял да отпусне тялото си, сега се стегна. Не изглеждаше никак очарован от случващото си, но още преди да предприеме някакво действие, Клайд успя да измъкне пистолета му с дясната си ръка, презареди го за части от секундата и го опря в слепоочието на полицая.
- Бива си ме, нали? Добър актьор съм, не мислиш ли? Сега се изправи внимателно и да не съм чул нито звук, защото нищо няма да ме спре да ти разпилея мозъка по смотания под. Как въобще издържаш тук? Приближи се до стената. Така. Бавно и спокойно. Събличай се. Веднага! Няма да се чукаме. Всъщност не съм гей, а и дори да бях, не бих го направил с такава путка като теб. А ти си голяма путка, знаеш ли? Събличай се и не дишай дори. Можеш да останеш по бельо, не ми е нужно.
Клайд дори не потрепери. Никога, обаче, не му бе минавало през ума, че някога ще свърши подобна глупост. А определено си беше глупост, но знаеше, че ако не го стори, нямаше шанс да се измъкне лесно. Взе белезниците, окова с тях офицера, който за щастие се оказа страхливец и ги заключи за някакъв вграден шкаф. Сетне грабна някакво тиксо от бюрото и с голямо парче от него залепи устата му.
- Ключовете за патрулката къде са? - спокойно попита момчето, докато обличаше униформата, която му идваше доста широка, но в момента това нямаше ни най-малко значение.
След като ги взе тръгна забързано към вратата, но се спря.
- Аз не съм убиец, каквото и да си мислиш. Нима наистина вярваш, че едно дете е способно на убийство? Да, вярно е, не се разбирахме добре с тях, не ги харесвах като личности, но... не бих ги убил. И не съжалявам за това, което ти сторих. Ти сам си го заслужи.
После се измъкна. След минута вече напусна управлението, прикривайки се добре с униформата. Беше неузнаваем. Скоро се качи в колата и потегли, без да знае накъде отива. Не можеше да остане в града поне засега. Трябваше му малко време за почивка и да измисли добър план. Може би щеше да напусне и страната, но нямаше да бъде лесно. Вече беше твърде късно и нямаше никакво връщане назад...

bodyelectric

Брой мнения : 4

Върнете се в началото Go down

everybody knows i'm a good boy officer... Empty Re: everybody knows i'm a good boy officer...

Писане by kit; Сря Дек 03, 2014 8:20 pm

Одобрен си! welcome да ти сменям ли името или така да си остане? smile
kit;
kit;
Admin

Брой мнения : 137

https://dobadthings.bulgarianforum.net

everybody knows i'm a good boy officer... Empty Re: everybody knows i'm a good boy officer...

Писане by bodyelectric Сря Дек 03, 2014 8:37 pm

Ох, нека бъде BODY ELECTRIC, че поне да не прилича на манджа с грозде. Благодаря!

bodyelectric

Брой мнения : 4

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите