trueblood
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
welcome
at night we watched the stars explode; jamie pierce LNRu2en
It all just sounds like oooooh… Mmm, too young, too dumb to realize That I should have bought you flowers And held your hand Should have gave you all my hours When I had the chance Take you to every party Cause all you wanted to do was dance
profile
Вход

Забравих си паролата!

recent topics
at night we watched the stars explode; jamie pierce PTvRswM
Latest topics
» Ruar's appartement
at night we watched the stars explode; jamie pierce EmptyНед Мар 29, 2015 6:04 pm by Ruar*

» I love you more than those bitches before. SPAM.
at night we watched the stars explode; jamie pierce EmptyСря Дек 10, 2014 2:15 pm by Natalie

» . Let's Play Pretend
at night we watched the stars explode; jamie pierce EmptyСъб Дек 06, 2014 4:04 pm by Ford Brody

» at night we watched the stars explode; jamie pierce
at night we watched the stars explode; jamie pierce EmptyСъб Дек 06, 2014 1:02 am by kit;

» Dream provoked by vampire blood
at night we watched the stars explode; jamie pierce EmptyПет Дек 05, 2014 12:30 am by Ruar*

» Eliah's Mansion
at night we watched the stars explode; jamie pierce EmptyЧет Дек 04, 2014 11:02 am by Eliah Brody

» This is the web that you weave, so baby now rest in peace.
at night we watched the stars explode; jamie pierce EmptyСря Дек 03, 2014 9:11 pm by Ford Brody

» everybody knows i'm a good boy officer...
at night we watched the stars explode; jamie pierce EmptyСря Дек 03, 2014 8:37 pm by bodyelectric

» Save Face Claim;
at night we watched the stars explode; jamie pierce EmptyСря Дек 03, 2014 8:30 pm by kit;

who is online?
at night we watched the stars explode; jamie pierce EXEhdbA
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 3 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 244, на Съб Окт 26, 2024 2:09 am

at night we watched the stars explode; jamie pierce

2 posters

Go down

at night we watched the stars explode; jamie pierce Empty at night we watched the stars explode; jamie pierce

Писане by --- Чет Дек 04, 2014 2:41 pm

Jamie Pierce
the light could be found
witch; born on March 12th; FC: Holland Roden
[You must be registered and logged in to see this image.]

познавах джейми пиърс.о, да, познавах я като линиите по ръката си.можеше да се каже, че бяхме най-добри приятели, но за изключително кратко време.майната му на онзи, който казва, че за няколко месеца не можеш да се привържеш към човек толкова силно.защото аз се привързах към нея.и тя се привърза към мен.и то само за осем месеца.можех винаги да разчитам на нея, тя винаги можеше да разчита на мен.на няколко пъти ми казваше, че трябва да съм благодарен, защото тя не обичала да се привързва към хората.но така и не осъзна, че това бе едно от нещата, по които си приличахме.
обичах да я наричам по много начини – ейми, джей, ейм; но тя мразеше всички прякори, съкращения и прочие.винаги предпочиташе да я наричат с цялото ѝ име.според нея прекрасността се криеше във всяко едно име такова, каквото си е.
рожденият ѝ ден беше на дванайсти март.каза ми, че мрази тази дата още от малка, но я намразила още повече, когато баща ѝ ги напуснал точно на дванайсти март.никога не празнуваше, не приемаше подаръци; преструваше се, че няма нищо специално.вярно, че още стотина се бяха родили на същия ден, но аз обичах да ѝ правя малки изненади.и тя го оценяваше.колкото и да не искаше.
джейми имаше клаустрофобия и така и не успя да се справи с тази фобия.на няколко пъти се случваше да изпада в паника, докато аз бях там.веднъж бе успяла да се заключи в килера на огромната къща на семейство пиърс.бе останала сама за известно време.помня как се обади на мен.имаше майка, баща, сестра..но тя се обади на мен.фобията наистина я мъчеше, понякога ѝ се случваше да се задушава.помня как вложи всичките си усилия, опитвайки се да се справи с това.но не успя.
семейството на джейми било съвсем нормално.в първите две години не чак толкова, но бързо открили спокойствието.първоначално майка ѝ (селена) била омъжена за никълъс уинтър – богат мъж, който не бил щастлив на сто процента, че е създал свое собствено семейство.занимавал се с незаконни неща, а това подлагало селена и джейми на огромна опасност.когато джейми била на една годинка, никълъс ги напуснал.това докарало селена до състояние, в което не можела да излезе в продължение на една година – почти не говорила, едва се усмихвала.единственото, което правила, е било да бъде типичната домакиня и майка.след това селена се срещнала с чарлз пиърс или по-точно мъжът, който успял да върне предишната жена.две години по-късно джейми се сдобила със сестра си – клара.
джейми и клара бяха в прекрасни отношения, въпреки че бяха полусестри.
описваха джейми пиърс като много красиво, изключително умно и добро момиче.всички я харесваха, въпреки факта, че тя не обичаше да се сприятелява с много хора.може би това намираха за уникално в нея.
винаги съм се чудил какъв щеше да е светът без джейми.и кълна се, ако знаех какво щеше да стане, никога нямаше да си задам този въпрос.
помня как един ден екранът на телефона ми светна и на него се появи снимката на джейми, заедно с името ѝ.вдигнах.първоначално тя не каза нито дума, но усещах, че плаче.чувах хлипането ѝ.след това заговори, а единственото нещо, което разбрах, бе, че сестра ѝ е мъртва и тя е виновна за всичко, случило се.каза ми, че заминава, и сигурно никога повече няма да ме види.спомням си как веднага грабнах ключовете за колата си, но тя ме спря.каза ми, че вече пътува, заедно с майка си и баща си.
след това ми каза, че ще е най-добре да я забравя.
а накрая просто затвори.

[You must be registered and logged in to see this link.]

може ли да смените името ми на jamie pierce; ?
---
---

Брой мнения : 2

Върнете се в началото Go down

at night we watched the stars explode; jamie pierce Empty Re: at night we watched the stars explode; jamie pierce

Писане by kit; Съб Дек 06, 2014 1:02 am

одобренаа! welcome искаш ли да ти сменя името? smile
kit;
kit;
Admin

Брой мнения : 137

https://dobadthings.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите