trueblood
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
welcome
Някъде изгробището LNRu2en
It all just sounds like oooooh… Mmm, too young, too dumb to realize That I should have bought you flowers And held your hand Should have gave you all my hours When I had the chance Take you to every party Cause all you wanted to do was dance
profile
Вход

Забравих си паролата!

recent topics
Някъде изгробището PTvRswM
Latest topics
» Ruar's appartement
Някъде изгробището EmptyНед Мар 29, 2015 6:04 pm by Ruar*

» I love you more than those bitches before. SPAM.
Някъде изгробището EmptyСря Дек 10, 2014 2:15 pm by Natalie

» . Let's Play Pretend
Някъде изгробището EmptyСъб Дек 06, 2014 4:04 pm by Ford Brody

» at night we watched the stars explode; jamie pierce
Някъде изгробището EmptyСъб Дек 06, 2014 1:02 am by kit;

» Dream provoked by vampire blood
Някъде изгробището EmptyПет Дек 05, 2014 12:30 am by Ruar*

» Eliah's Mansion
Някъде изгробището EmptyЧет Дек 04, 2014 11:02 am by Eliah Brody

» This is the web that you weave, so baby now rest in peace.
Някъде изгробището EmptyСря Дек 03, 2014 9:11 pm by Ford Brody

» everybody knows i'm a good boy officer...
Някъде изгробището EmptyСря Дек 03, 2014 8:37 pm by bodyelectric

» Save Face Claim;
Някъде изгробището EmptyСря Дек 03, 2014 8:30 pm by kit;

who is online?
Някъде изгробището EXEhdbA
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 12 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 12 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 244, на Съб Окт 26, 2024 2:09 am

Някъде изгробището

3 posters

Go down

Някъде изгробището Empty Някъде изгробището

Писане by kit; Сря Ное 26, 2014 1:39 am

[You must be registered and logged in to see this image.]
kit;
kit;
Admin

Брой мнения : 137

https://dobadthings.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Някъде изгробището Empty Re: Някъде изгробището

Писане by - p r i n c e ♛ Чет Ное 27, 2014 9:57 pm

Опитвайки се да си прокара път през гъстата растителност, заобикаляща мъртвите, Алекзандър крачеше целеустремено. Бе решил, че ще я срещне. Трябваше да я види отново. Да почувствува топлата й усмивка, пламъка в очите и онази прекрасна коса, сияеща под лъчите на парещото слънце. Мъжа прокара пръсти през гъстата си коса, като намести непокорните кичури, изтръгнали се от примката на лака за коса. Тъмните му очи, нахално наследени от баща им, издаваха тревога с капчица надежда. Алек все още помнеше деня, в който му отнеха най - милото. Най - скъпото. Единственият човек, когото някога бе обичал. Лешниковите му орбити се разшириха от появилия се вятър, който на свой ред развя и дългото му палто, след което до такава степен вледени мозъчните му клетки, че спомена за Анджела се смеси с пожълтелите листа по дърветата.
- Точно дванадесет години. Дванадесет години без теб, сестричке - плътните му устни помръднаха под натиска на топлия въздух, излизащ от устната му кухина. Бяха изминали точно дванадесет години от загубата. Тялото му потръпна. Всяка малка частица в него се сви конвулсивно при мисълта за болката, мъката и като цяло за промяната, настъпила след нейното изчезване.
В продължение на всичките тези години дю Уолш си представяше всяка вечер, точно преди да заспи, деня, в който ще възвърне откъснатата му частица душа. Всяка нощ придърпваше малкото лилаво одеалце на сестра си, поемаше дълбоко аромата му, затваряше очи и се потапяше в света на мечтите.. Образа на Анджи изглеждаше толкова реален - косите от чисто злато, развяващи се от декемврийския вятър, извисил се иззад планините, заграждащи малката къщичка, чието огнище грейваше всеки път, когато семейството се събираше да отпразнува Коледа. Красивите снежинки, шумът на полу - замръзналата река и малката тръпчинка, която Алек обичаше да нарича прасешко дупе, само за да ядосва сестра си.
 Захласнат от прекрасните спомени, завладяващи цялото му съзнание, тъмнокосият младеж приближаваше фигурата, различаваща се в далечината - красиво, русокосо момиче, стоящо смирено до заплашителен гроб, обрасъл с бодливи растения. Стъпките му изстиваха глухо, разнасяни от студеният полъх, докарали червенина по бузите му. Дори не я забеляза. Всичко пред погледа му се бе превърнало в мъгла, закриваща хоризонта. Не различаваше фигурите, които на места се раздвояваха. Явно притеснението от дългоочакваната среща си казваше думата.. Сърцето му затуптя ускорено. Сърцето му се сви болезнено, а по мозъка му се прокраднаха електрически вълни, които прекъснаха всякаква връзка от главния център и сетивата. Издиша дълбоко. Парата се разнесе над главата му, сливайки се с влагата във въздуха.
- Знаех, че ще те открия тук. - Намираше се на повече от десет метра, но сякаш не можеше да я приближи. Не искаше. Страхуваше се, че ако дистанцията се скъси - образа ще избледнее в нищото, превръщайки се в един коварен номер на въображението му. Ядоса се. Усети как нервна топка заигра в стомаха му, покачваща се нагоре, завладявайки и гласа му. Не каза нищо друго. Само стисна нервно устни, оставяйки се на ответната реакция.
- p r i n c e ♛
- p r i n c e ♛

Брой мнения : 40

Писане by Angela de Walsh Чет Ное 27, 2014 10:22 pm

Притисках ръцете си една в друга, с надеждата,че ще се стопля. Вятъра брулеше клоните на отсрещните дървета, карайки листата да се отронват по-насилствено от необходимото. Толкова насилствено, колкото беше и спомена за семейството ми...биологичното, това, което не си направи труда да ме потърси...никога. Въздуха ставаше по-студен и профучаваше покрай ушите ми, като от време на време удряше изправената ми като стълб фигура в гърба.Гледах надгробната плоча, върху която бе гравирано името на майка ми, на истинската ми майка, не тази, която ме бе родила. Една гореща сълза се спусна по ледената кожа на лицето и веднага бе отнесена от вятъра. Самотна....каквато бях и аз през изминалите години. Сложих ръце в джобовете на сакото, което реших да облека, въпреки очакваната бурия. Перелината на платовата рокля, която се подаваше закачливо отдолу, се развя заедно с жълтите, оранжеви и червени листа, които полетяха като детски хвърчила около мен. Затворих очи и се молех. Молех се да видя майка си. Не се бе случвало от както почина. Защо не можех да я зърна, поне за миг? Защо виждах други хора, но не и нея. Стиснах огорчено устни и преглътнах насъбралата се тъга. Дори не знаех защо съм тук, но сякаш някаква сила ме притегли. Оставих косата да се вее непокорно, полепвайки по лицето ми, заради следите от сълзи. Не виждах смисъл да се крия. Беше естествено да плача.  Въздъхнах дълбоко.
- Обичам те. Знам,че ме чуваш. - прошепнах едва-едва и стиснах силно очи за да изкарам и последните капки от зрителните си органи. Чувствах как щях да рухна, а и виелицата не помагаше за равновесието на тялото ми. Понечих да извадя ръка от удобния и топъл джоб, за да погаля ледената каменна плоча, когато чух глас. Не го познавах. Помислих,че е дух. Беше твърд, мъжки, на човек в разцвета на силите си, но не се обърнах. Не ми беше  до призраци в момента. 
- Е, все пак това е гробищния парк. - съвсем тихо промърморих на себе си. Да ме намери?! Та той фактически живееше тук. Реших да се обърна, да свърша с разговора с отвъдното и да си вървя, но не стана така. Тялото ми се вледени и този път вината не беше в ледената прегръдка на вятъра. Имаше нещо толкова познато в това лице. Макар далеч от мен, някаква искра сякаш огряваше изваяните скули, кафеникавите очи и..... Господи. Очите на баща ми.Примигнах два пъти за да разсея мъглата от сълзите, които още не си бяха отишли и погледа ми се заби право в мъжкия силует. Беше висок, набит и добре облечен, особено в сравнение с мен. Личеше си доброто му финансово състояние. Брадата оформяше лицето му и му придаваше завършен вид на младеж.Последно по това лице имаше кал, от боричкането ни в градината. Стиснах зъби и извърнах глава на страна. Сърцето ми се сви. Заболя ме толкова силно,сякаш някой го изтръгваше и режеше докато още тупти. Как смееше да идва... да ме търси...вече бе  късно, защо си правеше труда едва сега? 
- Алекзандър. - отвърнах колкото бе възможно по-твърдо. Не исках да общувам с него. Първите години плачех неутешно, след което спрях а чувствам и накрая го намразих, защото...е, омразата бе по-лесна от любовта.
Angela de Walsh
Angela de Walsh

Брой мнения : 18

Писане by - p r i n c e ♛ Чет Ное 27, 2014 11:07 pm

"Алекзандър" - името проникна дълбоко в душата му, като по пътя оставаше кървави рани, разпространяващи се с всеки изминал метър. Никога не бе предполагал, че собствената му плът и кръв ще изпитва такава омраза към него. Никога не е мислел, че с посещението си може би й вреди. Интересуваше го само неговото щастие и задоволяване на нуждите. Нуждаеше се от нея. Трябваше да я види, да я прегърне. Да знае, че отново е с него, че го подкрепя..
Дю Уолш не отвърна нищо. Нямаше сили да го направи. Едва се сдържа преди да рухне. Никой до сега не го бе наранявал толкова с думи. Бе способен да унищожи цели градове, села, популации само заради неодобрителен поглед от някого, но що се отнасяше до сестра му - той бе безпомощен. Стоеше като уплашено пале в скута на собственика си. Тя го притежаваше. Имаше власт над съзнанието му. Всичките тези години бяха изминали в мисли за нея. За това как да си я върне, без да свърши изцеден в някоя канавка или да причини нейната смърт.
- Аз ... - Алекз замлъкна. Не успя да довърши мисълта си. Студеният вятър се разби в порцелановото му лице, сковавайки всички лицеви мускули. Очите му загубиха онзи пламък на надеждата, погълнати от самотата, измъчваща душата му. Преглътна звучно. Трябваше да овлажни организма си бързо. Усети острата болка, която разпори вътрешностите му. Почувства недостига на кислород и болката, която накара дробовете му да откажат. Страха надделяваше. Знаеше, че всичко бе просто плод на въображението му и ако успее да се доближи до сестра си, всичко би се променило. Щеше да й обясни всичко, а след това и двамата щяха да се прегърнат, плувнали в плач. Но не. А. не помръдна. Стоеше все така безмълвен, оставяйки се на ветреца да минава през него като глух тътен. Чуваше свистенето му толкова ясно. Сякаш стотици оркестри биеха на своите инструменти, в опит да окървавят слуховите му органи.
- Съжалявам. - отрони едва-едва, след което сгуши измръзналите си пръсти в дълбоките джобове на черното палто, което все така се вееше от вятъра. Въпреки тънкия пуловер, с който бе покрил тялото си, тъмнокосият принц не усещаше студа. По - скоро не обръщаше внимание на потракващите зъби и треперещите крайници. Мислите му бяха прекалено заети с други неща.
- p r i n c e ♛
- p r i n c e ♛

Писане by Angela de Walsh Чет Ное 27, 2014 11:28 pm

Съжаляваше...и аз съжалявах и то прекалено дълго. Съжалявах,че не прекарах детството си с него, с родителите си. Съжалявах,че ме бяха манипулирали, но явно всичко това бе с цел. Трябваше някой да ми отвори очите, че аз бях просто грешка, просто копие на великия първороден син, който щеше да наследи всичко. Бях някаква откъсната част от оригинала, която ако той бе успял да погълне още в утробата, щеше да има бенка на ръката, а не сестра-близначка. Приех този факт и може би така бе най-добре. Осъзнах го, когато загубих единствения човек, който някога се бе грижил за мен. Сега тя лежеше на три метра под земята и вероятно виждаше развиващата се случка.  Преглътнах, облизах едва забележимо пресъхналите си от брулещия вятър устни и се опитах да се държа колкото се може по-безразлично. Искаше ми се да се строполя на почти изсъхналата трева и да ридая докато от очите ми започне да капе кръв, но успях да се сдържа. Притиснах ръцете по-силно към тялото си, по-скоро за да омекотя болката. Поех дълбоко въздух, който си проправи път към дихателната система и тихо прошепнах името му отново.  Беше ми толкова далечно, толкова странно и неестествено да го изричам. Сякаш казвах непозната дума и исках да разбера смисъла й. Не знаех дари въобще трябва да оставам тук. Не желаех да го гледам, още по-малко да говорим. Нима мислеше,че ще се  втурна в прегръдките му веднага, щом очите ми попаднат върху тялото му. Не, това ставаше само във филмите. Нямаше как десет години да си живеят с мисълта,че някой е мъртъв, след което да осъзнаеш,че той е в цветущо здраве, просто не му е пукало достатъчно за да те потърси. Още по-жестоко ставаше като се добави факта,че този някой е от твоята плът и кръв. Той бе отгледан като владетел, като разглезено дете, като принц. Четох го във вестниците, които след това изгорих в коша, едва успявайки да потуша пламъците в собствената си душа. Не ги интересуваше. Родителите ми.... не ги интересуваше. Сякаш някакво туморно образование се бе залепило за тях, след което доктора го бе изрязал и захвърлил. Може би наистина бяха доволни,че ме няма. По нищо не личеше да е обратното.
Прехапах долната си устна и обърнах гръб на Алекзандър. Щях да си вървя. Не ми трябваше да слушам фалшивите му извинения. Чух вътрешната му борба. Усещах,че иска да ми каже нещо повече от това,че съжалява. Една част от мен желаеше да научи всичко, но друга не, защото може би истината бе по-болезнена. 
- Върви си. - погледнах го през рамо. - Не беше тук преди, защо да оставаш сега? Върви, може би майка ти се притеснява за теб. - сега или никога. Ако останех още дори секунда щях да се разглобя на хиляди парченца. Понечих да тръгна, но някаква сила не ми позволяваше, сякаш краката ми се бяха вкочанили или залепнали за тревата. Въздъхнах дълбоко, притваряйки очи и останах на място. Може би така и трябваше. Тук бях при майка си, той нямаше работа на гробищата. Нищо не го задържаше. 
Angela de Walsh
Angela de Walsh

Писане by - p r i n c e ♛ Пет Ное 28, 2014 5:56 pm

Думите й бяха остри като бръснач. Всяка следваща се забиваше по - дълбоко от предишната. Алекз усещаше как острите им върхове пробождаха всеки един негов орган, довеждайки ги до неконтролируемо кървене. Той повдигна колебливо единия си крак и го премести на пред. Направи същото и с другия. Не знаеше какво прави. Марширува ли ? Имитира робот ? Или се опитва да скъси дистанцията помежду им. С всяка изминала крачка мъглата, погълната зрението му се разсейваше, като разкриваше невероятната красота на сестра му. Точно както я помнеше. Златистите коси, все така грижливо изресани. Дълбоките й сини очи - все така смирени, но този път не бяха пълни с надежда и радост. В тях се четеше омраза и ненавист.
- Какво ти се е случило ? - изкоментира на ум, предвижвайки се все по - сигурно.
Отношенията между близнаците бяха студени и отдръпнати. точно като времето в момента. Вятъра жулеше лицата им; откъсваше гневно малките телца на листенцата; разнасяше своята коварна снага из цялото гробище, обезпокоявайки мъртвите. Всичко на това място изглеждаше зловещо. Почвата бе почти замръзнала от студа. Тревата - изсъхнала, посивяла, загрубяла.. Бурените около гробовете заклещваха каменните плочи в своята безмилостна хватка. Сякаш се опитваха да опазят човека, лежащ отдолу, а може би пазеха света от мъртвите. В далечината се чу писък на гарги. Доста зловещо. Сякаш не се намираха в реалността, а в свят на ужасите.
- Позволи ми да ти обясня. - Близнаците дю Уолш стояха на няма и три метра един от друг. Втренчените им погледи пробиваха дупки в лицето на другия. Гледаха се така, сякаш виждаха призрак. Въпреки че бяха пораснали, душите им се познаха веднага. Сякаш нещо ги привлече един към друг. Също както метала се привлича от магнита..
- p r i n c e ♛
- p r i n c e ♛

Писане by Angela de Walsh Пет Ное 28, 2014 6:54 pm

Усещах как си приближава. Кожата ми настръхваше с всяка негова крачка, а зъбите щяха да изскърцат от стискане.  Защо го правеше?! Защо ме нараняваше така? Нима не бе сторил достатъчно, той и семейството му. Нарочно ли искаше да ме види как страдам? Знаех,че брат ми не бе Райско творение, но спрямо мен се бе държал като такова...или поне с такова впечатление бях останала. Но какво ли пък помни деветгодишно хлапе? Погледнах го. Колкото и болезнено да бе, се насилих да го направя, само за да му докажа,че  беше не съм онова крехко момиченце, което постоянно го пазеше от всевъзможните бели, в които се забъркваше. Вече бе голям, на двадесет и една, можеше сам да се оправя  с положението. 
- Да ми обясниш. - повторих. Всеки път, щом той изречеше нещо, го правех, само за да преосмисля всичко. Оставах със здрав разум, само благодарение на това,че не се подадох на инстинкта. Ако го бях сторила сега той щеше да ме притежава. - Не мисля,че имаш нещо интересно,което да споделиш. Не си прави труда да измисляш врели-некипели. - Това бяха най-дългите думи, които му казах. Доста голяма грешка, защото усетих как каменната стена помежду ни се срива малко по малко, камъче по камъче, прашинка по прашинка. Сякаш упорит затворник се опитваше да прокопае изхода, където въздуха да облее лицето му с ароматния си полъх. Макар във въздуха да се носеше мисис на изгоряло и колендро , единственото, което успявах да подуша бе парфюма на Алекз. Едно непослушно листо отпусна здравата хватка около клона на дървото и полетя над главата на този,чието лице бях копирала. Не можех да изрека думата брат, дори да ум. Някъде в далечината се появи светкавица и след няколко секунди глух тътен от гръмотевица я последва. Потреперих. Ставаше ми студено и макар слънцето още да не бе залязло, се губеше измежду гъстите облаци, давайки илюзията,че е късна вечер. Исках да си вървя.Затворих очи и усетих как дори миглите ми бяха замръзнали от студ. Единствено бузите, които предполагам горяха със светлината на светофари, се бяха запасили с кръв.  
- Виж, не можеш.... не трябва да очакваш да изтичам при теб като кученце. Не можеш да искаш от мен да ти кажа, че те обичам, защото дори не те познавам. Примири се и си върви. Имаш семейство, което би се тревожило. Наближава бурия. - погледнах към небето и обхванах тялото си с ръце, като прегръдка, за да се стопля. Вятъра безмилостно се удряше в тялото ми и противно на пожара вътре, кожата ми бе замръзнала като повърхността на малко езерце през зимата.
Angela de Walsh
Angela de Walsh

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите